Ferma

Rodzinna firma zajmująca się produkcją i dystrybucją jaj spożywczych, hodowlą kur brojlerów, uprawa zbóż oraz mieszalnią pasz.

Historia

Jako Ferma działamy od 1984 roku. Do dzisiaj jesteśmy gospodarstwem rodzinnym, które
działa na rynku lokalnym i krajowym z siedziba w Piwodzie. Zajmujemy się produkcją oraz dystrybucją jaj spożywczych, a także hodowlą kur brojlerów. Wszystkie nasze działania zaowocowały otrzymaniem tytułu mistrza „AGRO-LIGA”, a także certyfikatu Cobico, odnoszącego się do żywności o wysokiej jakości. Jako firma z wieloletnim doświadczeniem stale analizujemy obecne wymogi rynku aby

doskonalić swoje działania.  

Doświadczenie

Dla pełnej kontroli jakości procesu produkcyjnego prowadzimy uprawę zbóż oraz posiadamy własną mieszalnię pasz. W uprawie zbóż stosujemy przede wszystkim nawozy naturalne, a pasze dostosowane są do potrzeb kur, co przekłada się na ich zdrowie. Dzięki temu jakość wyprodukowanych przez nas jaj jest najwyższa.

 

Innowacja

Ferma Piwoda posiada także swój własny zakład pakowania jaj spełniający wszelkie wymogi
systemu jakości. Jesteśmy pod stałą kontrolą inspekcji weterynaryjnej. Dezynfekcja jaj
przeprowadzana jest przy użyciu lamp bakteriobójczych UV.
Na przestrzeni lat wypracowaliśmy łańcuch logistyczny, który gwarantuje dostawę
najświeższych produktów do klienta. Z zakładu pakowania jaja trafiają do specjalnie
przygotowanego magazynu z którego zostają odebrane i dostarczone do kontrahentów.

Dlaczego my?

Jakościowe Produkty

Jaja sortujemy i przygotowujemy według klas wagowych: S, M, L, XL. Jajka są pakowane w pudełka po: 6, 10, 15, 20 i 30 sztuk i opakowaniach zbiorczych po 180 i 360 sztuk.

38 Lat Doświadczenia

Dzięki długoletniemu doświadczeniu i pełnej kontroli na każdym etapie produkcji, dajemy gwarancję zdrowych i bezpiecznych jaj charakteryzujących się naturalnymi walorami smakowymi.

Transport

Nasze jaja dowozimy do klienta własnym transportem. Zapraszamy serdecznie odbiorców ceniących sobie wysoką jakość towaru oraz ciągłość i terminowość dostaw.